En perfekt Uppladdning

En perfekt uppladdning består i att köra 50 mil, komma fram kl 23:57 och gå upp på tävlingsdagen vid 06:00?

Nja! Kanske inte men det är så det har varit idag. Kortisolpåslaget har varit högt= inte optimalt. 

Dessutom har jag lagt om kosten vilket har gjort att jag inte har vetat/ haft ngn plan för hur jag skall ladda. Sedvanlig kolhydratuppladdning har inte gällt den här gången. Det har inte varit något av endera, jag har varit velig. Imorgon går jag ut med att det är fettdepåerna som skall jobba. Jag har en drink bestående av fett, fett och fett samt lite kaffe?. Skulle jag gå tom så finns det alltid sportdricka längs med banan. 

Men jag är ganska nervös för hur jag kommer reagera. Jag har en ganska bra form så det vore roligt att prestera på topp av min förmåga. 

En reaktion på “En perfekt Uppladdning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *