Hur det hela började

Detta är en ”systerblogg” till vr.helfriskvard.se som skapades när jag i början av april 2015 bestämde mig för att göra något för mig själv…något som jag skulle må bra av. Det blev att cykla vätternrundan. Jag har länge velat åka vasaloppet men det låg lite för långt bort (i tid) jag ville ha en utmaning närmare i tiden och vätternrundan har jag också velat göra. Sagt och gjort, jag fick tag i en biljett och köpte en cykel (och tillbehör). Detta kan du läsa om på den andra bloggen.

Jag blev biten vid cyklingen och anmälde mig till Velothon Stockholm, jag gillar att träna cykling och har blivit ”hooked”. Men om ”ALLA” säger att Vätternrundan är det värsta i ”Klassikern” så har jag ju nu gjort det ”värsta”!???…jag kanske skall anmäla mig till Vansbrosimmet!?och på www.startplatser.se hittade jag en biljett till Lidingöloppet, nu saknas bara en biljett till Vasaloppet sedan är jag i alla fall anmäld till hela klassikern.

Målet med denna blogg är att visa upp att det går! Det går att efter 2mån sjukdom (som jag hade under vintern), 3mån inaktivitet att börja cykla och på 2,5 mån komma i form till Vätternrundan (För dig som inte läser den andra bloggen så blev tiden på Vätternrundan 12tim:39min). Förhoppningsvis kan denna blogg ge dig tips om träning, kost mm. Vad som fungerar och inte är så bra. Kanske även inspirera andra till att bli aktiva och få ett rikare liv. En väl fungerande kropp är en kropp i balans och kan skapa oanade resultat på alla nivåer.

Välkommen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *